Portalul  este specializat in a va oferi posibilitatea de a intra in contact cu cele mai importante firme de tractari auto din tara.

Pentru a veni in ajutorul  dumneavoastra am lansat si aplicatia pentru telefoane  - “ Tractari Auto Romania”.

Partenerii nostri  sunt specializati in: Tractari auto si remorcari auto pentru autovehicule noi, dar si avariate pe platforma speciala, Asistenta Rutiera, Remorcare auto, Depanare Auto, Tractari autoturisme gama mica (1,0 – 2,5 tone),Transport autovehicule gama mare (2.5 – 3,5 tone), Diagnosticare auto, Service Mobil, Tractari Camioane, Transport Utilaje Grele

Norme specifice de securitate a muncii pentru transportul intern

Norme specifice de securitate a muncii pentru transportul intern

Normele specifice de securitate a muncii sunt reglementari cu aplicabilitate nationala care cuprind prevederi minimal obligatorii pentru desfasurarea principalelor activitati din economia nationala in conditii de securitate a muncii.

Respectarea continutului acestor prevederi nu absolva de raspundere pe cei ce desfasoara aceste activitati, fiind necesara luarea oricaror alte masuri pentru asigurarea securitatii muncii in conditiile concrete de desfasurare a activitatii respective.

Normele specifice de securitate a muncii fac parte dintr-un sistem unitar de reglementari privind asigurarea sanatatii si securitatii in munca, sistem compus din:

- Norme generale de protectie a muncii cuprinzand prevederile de securitate a muncii si de medicina muncii, in general valabile pentru orice activitate;

- Norme specifice de securitate a muncii cuprinzand prevederile de securitate a muncii, specifice unor anumite activitati sau grupe de activitati.

Prevederile tuturor acestor norme se aplica cumulativ si au valabilitate nationala indiferent de forma de organizare sau de proprietate in care se desfasoara activitatile pe care le reglementeaza.

Structura sistemului national de norme specifice de securitate a muncii, urmareste corelarea prevederilor normative cu pericolele specifice uneia sau mai multor activitati si reglementarea unitara a masurilor de securitate a muncii pentru activitati caracterizate prin pericole comune.

Structura fiecarei norme specifice de securitate a muncii are la baza abordarea sistemica a aspetc.elor de securitate a muncii, practicata in cadrul Normelor generale de protectie a muncii. Conform acestei abordari procesul de munca este tratat ca un sistem complex structurat compus din:

Executant, sarcina de munca, mijloace de productie, mediul de munca.

Prevederile sistemului n ational de reglementari normative pentru asigurarea securitatii muncii constituie, alaturi de celelalte reglementari juridice referitoare la sanatatea si securitatea in munca, baza pentru:

- activitatile de conceptie si proprietate a echipamentelor si tehn ologiilor;

- autorizarea functionarii unitatilor;

- instruirea salariatilor cu privire la securitatea muncii;

- cercetarea accidentelor de munca, stabilirea cauzelor si responsabilitatilor.

"Normele specifice de securitate a muncii pentru transportul inter n" au fost structurate dupa tipul mijlocului cu care se efectueaza transportul intern, adica mijloace auto, mijloace de transport feroviar si mijloace de ridicat.

Normele mai cuprind un capitol cu prevederi de proietc.are privind mijloacele de transport, p revederi care raman valabile pana la acoperirea problematicii tratate prin standardele in domeniu.

In finalul lucrarii, se prezinta anexe care cuprind lista normelor specifice de securitate a muncii lista standardelor conexe activitatii de transport intern si lista prescriptiilor tehnice obligatorii ISCIR.

© 2015 Copyright by tractari-automobile.ro