Nume:
Tractari Auto Reghin
E-mail:
kloczanory@yahoo.com
Telefon:
0744 236 986
Telefon 2:
0751 085 849
Website:
https://tractari-reghin.com/
Adresa:
Reghin, Str. Toamnei, Nr. 47, Ap, 1, Jud. Mures.
Facebook

Tractari Auto Reghin

Tractari auto, Remorcare autovehicule, Transport autovehicule avariate / neavariate, Asistenta rutiera mobila, Tractari auto gama mica (1-2,6 tone), Transport auto gama mare (2,6 – 6,5 tone),  Tractari Camioane (10,0 tone - 15,0 tone), Transport Utilaje Grele(10,0 tone - 15, 0 tone)..

Detalii

Serviciul de tractari auto Reghin este disponibil Non-Stop, 7 zile pe saptamana, pe teritoriul orasului si localitatilor limitrofe. Operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra pentru a va oferi tractare, asistenta rutiera sau service auto in cel mai scurt timp. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care vom ajunge la locul stabilit si costurile interventiei. Efectuam servicii de transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat intern cat si international. Ca specialişti în domeniu vă oferim o gamă completă de servicii de tractări auto, transport autoturisme pe platformă, transport ambarcatiuni ușoare, transport utilaje de constructii din gama medie de tonaj, transport masini avariate, remorcări diverse în ţară şi în străinătate (Europa).

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand alegi o companie pentru tractari: afla care sunt costurile de transport pentru fiecare firma pe care o gasesti. De asemenea, afla si distanta pe care sunt dispusi sa tracteze vehiculul si daca trebuie sa platesti in avans pentru serviciile lor, sau daca acestea vor fi acoperite de catre compania de asigurari. Afla cat timp necesita compania pentru a ajunge in locul in care te afli in cazul unei urgente, intrucat nu iti doresti in niciun caz sa fii blocat undeva. Compania de asigurari auto va fi, de asemenea, capabila sa iti puna la dispozitie denumirile catorva companii de tractare pe care le poti aborda. Aceste recomandari te pot ajuta si in procesul de utilizare a serviciului de asigurare, asa ca nu ezita sa iti suni compania de asigurari si sa ii intrebi. Pe langa tractarea efectiva a vehiculului, companiile de tractare asigura si alte servicii. Daca poti gasi o companie care ofera o gama mai larga de servicii, este recomandat sa o alegi.

Servicii

 

Principalele servicii oferite:

 - Tractari auto;
 - Asistenta Rutiera;
 - Deplasare la RAR;
 - Piese auto;
 - Detailing auto;
 - Diagnoza auto; 
 - Servicii NON STOP;
 - Autoplatforma basculabila.

Oferte speciale

Transportam si persoanele la destinatie ca de exemplu la Hotel sau la alte destinatii.

 

 

Galerie foto

Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin
Tractari Auto Reghin

© 2015 Copyright by tractari-automobile.ro